Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] NPC na serwerze Atreya!

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo chopie :D w koncu jakies npc ktore mnie zaskoczyly i nie psuja klimatu gry ba... Nawet do niego pasuja

Kiedy start serwera planujecie

Opublikowano

Ooo chopie :D w koncu jakies npc ktore mnie zaskoczyly i nie psuja klimatu gry ba... Nawet do niego pasuja

Kiedy start serwera planujecie

Koniec czerwca - tak wstępnie przypuszczam.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kojarzę je z AgeOfWulin

Super ale chyba trochę kwadratowe

ile mają animacji?

przypadkowo niektórych z nich nie sprzedaje Plechito ?

ogólnie super wrażenie idealnie pasują pod m1

54010287442563618639.png

Opublikowano

Kojarzę je z AgeOfWulin

Super ale chyba trochę kwadratowe

ile mają animacji?

przypadkowo niektórych z nich nie sprzedaje Plechito ?

ogólnie super wrażenie idealnie pasują pod m1

Nie są z Age Of Wulin.

Mają animacji tyle ile potrzeba, żeby dobrze się prezentowaływ grze.

Ogólnie nie interesuje mnie co sprzedaje Plechito bo ten typ nawet exportowac dobrze nie potrafi.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie są z Age Of Wulin.

Ogólnie nie interesuje mnie co sprzedaje Plechito bo ten typ nawet exportowac dobrze nie potrafi.

a można wiedzieć z jakiej gry?

a i jeszcze jedno one zastępują też npc w m2 ? czy tam bd inne?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Nie są z Age Of Wulin.

zeskinuj choć jedną nową zbroje, a potem chwal sie umiejętnościami eksportowania .

i nie oceniaj innych jak możesz ;)

Opublikowano

zeskinuj choć jedną nową zbroje, a potem chwal sie umiejętnościami eksportowania .

i nie oceniaj innych jak możesz ;)

Mam gotowe bipy pod każdą klasę postaci, chcesz jeszcze coś dodać?

0LsM05U.png

Opublikowano

Mam gotowe bipy pod każdą klasę postaci, chcesz jeszcze coś dodać?

Takie możesz pisać frajerom na tym forum którzy mają cie za Boga, a kiedy ktoś sie na tym zna wie jaka jest prawda  więc nie mam sie o co kłócić .

Opublikowano

Takie możesz pisać frajerom na tym forum którzy mają cie za Boga, a kiedy ktoś sie na tym zna wie jaka jest prawda więc nie mam sie o co kłócić .

Czyżby nieudolna próba pocieszenia się?

0LsM05U.png

Opublikowano

Takie możesz pisać frajerom na tym forum którzy mają cie za Boga, a kiedy ktoś sie na tym zna wie jaka jest prawda  więc nie mam sie o co kłócić .

Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy spacji. ;)

topic.

Ogólnie mi tylko jeden npc się nie podoba, ten w złotym ubraniu.

Opublikowano

ZAJx13W.pngten npc jest epicki widziałęm go na Al*strii ale to i tak nie istotne reszta npc'tów fajna tylko pytanie zamienicie tych starych npc'tów z m1 na tych co teraz tutaj pokazaliście czy to npc na jakieś mapki czy inne dodatki xD 

Opublikowano

Dodany obrazekten npc jest epicki widziałęm go na Al*strii ale to i tak nie istotne reszta npc'tów fajna tylko pytanie zamienicie tych starych npc'tów z m1 na tych co teraz tutaj pokazaliście czy to npc na jakieś mapki czy inne dodatki xD

W 1 poscie jest przecież napisane. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

W 1 poscie jest przecież napisane. xD

Haha no nie zauważyłem :/ bardziej się na screenach skupiłem :P no ale mimo tego fajne xD btw. pytanie macie już sety zbroi broni czy jeszcze zajmujecie się rozmieszczeniem npc'tów na tych nowych mapach :D na serwerze raczej zagram 

PS: Up zobacz większość prywatnych serwerów tam masz całkiem "inne MMO" :P tutaj chociaż trzymają chiński klimat

Opublikowano

Fajne, tylko jak to się przełoży na stabilność i grywalność nas serwerze. Jest to naprawdę ładne - nowe NPC, Mapki, ale to odbiega troszkę od Metina i nie wiem czy można to traktować jako nowość. Oby Wam wyszedł serwer, bo podobnie było z Eternity - będę porównywał serwery, ponieważ tak samo się zapowiadało, a skończyło jak skończyło.

Opublikowano

Fajne, tylko jak to się przełoży na stabilność i grywalność nas serwerze. Jest to naprawdę ładne - nowe NPC, Mapki, ale to odbiega troszkę od Metina i nie wiem czy można to traktować jako nowość. Oby Wam wyszedł serwer, bo podobnie było z Eternity - będę porównywał serwery, ponieważ tak samo się zapowiadało, a skończyło jak skończyło.

Z wszystkich reaktywacji typy "Wracamy do przeszłości" czysty metin bez żadnych nowości ludzią się już przejadł widać to po upadku tych serverów, a kilka ich było.

Osobiście bardzo mi się to podoba.

Opublikowano

Z wszystkich reaktywacji typy "Wracamy do przeszłości" czysty metin bez żadnych nowości ludzią się już przejadł widać to po upadku tych serverów, a kilka ich było.

Osobiście bardzo mi się to podoba.

Mi również jak wspomniałem, ale trzeba też zwrócić uwagę na stabilność i grywalność, której brakowało na poprzednich serwerach Naid'a.

Opublikowano

Mi również jak wspomniałem, ale trzeba też zwrócić uwagę na stabilność i grywalność, której brakowało na poprzednich serwerach Naid'a.

jak nie ryzykujesz to nie żyjesz :D zobaczymy jak to będzie sam na pewno zagram na serwerze.

Opublikowano

Up: Bo tak jest jak się liczy na to, że jak na serwerze będzie dużo nowości to i gracZy, niestety bez reklamy gowno będzie.

@ OcZywiście profesjonal, czekam na więcej i sam start.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Up: Bo tak jest jak się liczy na to, że jak na serwerze będzie dużo nowości to i gracZy, niestety bez reklamy gowno będzie.

@ OcZywiście profesjonal, czekam na więcej i sam start.

Same nowości wielu youtuberów przyciągną :D ale fakt faktem serwery idealne z brakiem reklamy padają szybko :/

PS: Bym zapomniał czy będą na serwerze jakieś autorskie systemy? :D 

Specjalista
Opublikowano

PS: Bym zapomniał czy będą na serwerze jakieś autorskie systemy? :D

Głupio się pytasz :).

Npc bardzo ładne i pasują do klimatu gry.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...